Та това ми е проблема. Питах из Пловдив за свещи за моята кошница. И всеки ми казва за суми от 200лв. и нагоре. Колеги моля кажете от каде да си взема по евтини свещи. Утре ми предстои и път до София. Така че може и магазини в София.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи откъде?
Collapse
X
-
Re: Свещи от каде?
Първоначално публикувано от xaxobgТа това ми е проблема. Питах из Пловдив за свещи за моята кошница. И всеки ми казва за суми от 200лв. и нагоре. Колеги моля кажете от каде да си взема по евтини свещи. Утре ми предстои и път до София. Така че може и магазини в София.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%E5%F9%E8
позлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи ..
поздрави
-
Тва 4-5лв бройката ме устройва. Но който и магазин да питам всеки ми казва Денсо за 30лв. Ако може да ми кажей кой точно модел на денсо ще ми свърши работа. Аз съм с ралични свещи. Малко и голяма.Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам
Comment
-
Първоначално публикувано от elenkovпозлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи ..
поздравиАз лично моите ги взех от Бобо.Комплекта малки и големи Денсо за 275 лева.
Alfa 156FL засилена
Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
e.x.HONDA CBR 929RR-152hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sabraxПървоначално публикувано от elenkovпозлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи ..
поздравиАз лично моите ги взех от Бобо.Комплекта малки и големи Денсо за 275 лева.
извинявай ако съм те подвел ..
поздрави
Comment
-
Колега има свещи и за твоята кола спокоИди в Косер (Филтрон) и на 100% ще си намериш - аз съм с 8v и свещите ми бяха 8х4лв и някакви стотинки но кайи речи същата ще ти е и цената за малките при 16v. Свещите които сложих и аз са Денсо и са еднополюсни (макар да ми се искаше да сложа ГолдънЛодж(но си намерих по 9 лв и не бях на 100% колко са оргиналдъ и колко не! Провери в магазина на Косер който ти е срещу Микрон бензиностанцията (от Мак Драйва на 6-ти септември към бирена фабрика) ако не ти кажат добра цена пробвай да си вземеш Саджем от "Циканският Кореком" или срещу Фламинго на пещерско шосе Магазин за авточасти на Форд - там със сигурност няма да ги имат в наличност но ще ти ги поръча и до два часа ще са твои мисля по 8 лв. бройката 4-полюсни! Успех.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboточно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля виAlfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от ParisWindПървоначално публикувано от 75 2.0 turboточно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля виAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
[quote=ALFA CORSE]Първоначално публикувано от ParisWindПървоначално публикувано от "75 2.0 turbo":2yve19u8точно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля ви[/quote:2yve19u8]
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 10:36 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Колега има свещи и за твоята кола споко Иди в Косер (Филтрон) и на 100% ще си намериш - аз съм с 8v и свещите ми бяха 8х4лв и някакви стотинки но кайи речи същата ще ти е и цената за малките при 16v. Свещите които сложих и аз са Денсо и са еднополюсни (макар да ми се искаше да сложа ГолдънЛодж(но си намерих по 9 лв и не бях на 100% колко са оргиналдъ и колко не! Провери в магазина на Косер който ти е срещу Микрон бензиностанцията (от Мак Драйва на 6-ти септември към бирена фабрика) ако не ти кажат добра цена пробвай да си вземеш Саджем от "Циканският Кореком" или срещу Фламинго на пещерско шосе Магазин за авточасти на Форд - там със сигурност няма да ги имат в наличност но ще ти ги поръча и до два часа ще са твои мисля по 8 лв. бройката 4-полюсни! Успех.
Comment
-
и най-малкото утре ще се обадя да провера на две места за свещи за колегата (поне да ми кажат цените който да му предам, защото вероятно ще имам отстъпки и на двете места), просто защото колкото пъти ми се е наложила помощ с питанка за някакъв въпрос във форума никога не съм одарил на камък а съм получавал адекватни отговори - в случая се надявам че ще съм му полезен с надявам се по-ниска цена! а на фона на 230 лв само за свещи определено смятам че ще е от полза!Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша
Comment
Comment