Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи откъде?

Та това ми е проблема. Питах из Пловдив за свещи за моята кошница. И всеки ми казва за суми от 200лв. и нагоре. Колеги моля кажете от каде да си взема по евтини свещи. Утре ми предстои и път до София. Така че може и магазини в София.
    Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

Re: Свещи от каде?

Първоначално публикувано от xaxobg
    Та това ми е проблема. Питах из Пловдив за свещи за моята кошница. И всеки ми казва за суми от 200лв. и нагоре. Колеги моля кажете от каде да си взема по евтини свещи. Утре ми предстои и път до София. Така че може и магазини в София.
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%E5%F9%E8

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%E5%F9%E8

позлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи ..

поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

Тва 4-5лв бройката ме устройва. Но който и магазин да питам всеки ми казва Денсо за 30лв. Ако може да ми кажей кой точно модел на денсо ще ми свърши работа. Аз съм с ралични свещи. Малко и голяма.

Comment

Първоначално публикувано от elenkov
        позлвай търсачката ! Иначе .. ако не ти се занимава както виждам купи си срещи ДЕНСО японски еднополюсни .. 4-5 лева бройка даже и по евтино ги има .. ! Да не казвам но 50 % от форума сигурно са с такива свещи ..

поздрави
        Тези по 4-5 лв са за 8v,а колегата до колкото виждам е 16v и за съжаление при нас свещите са малко по скъпи Аз лично моите ги взех от Бобо.Комплекта малки и големи Денсо за 275 лева.
        Alfa 156FL засилена
        Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
        ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
        e.x.HONDA CBR 929RR-152hp

Comment

Значи няма никъв вариант. Да си купя по евтини свещи?

Comment

Първоначално публикувано от xaxobg
            Значи няма никъв вариант. Да си купя по евтини свещи?
            По-добре си вземи такива за да не купуваш после втори път
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от sabrax
              Първоначално публикувано от elenkov

поздрави
              Тези по 4-5 лв са за 8v,а колегата до колкото виждам е 16v и за съжаление при нас свещите са малко по скъпи Аз лично моите ги взех от Бобо.Комплекта малки и големи Денсо за 275 лева.
              да да .. видях в последстие .. следващите постове .. еми да ще трябва да се поизръскаш за свещи .. но поне знаеш че няма да имаш проблем извинявай ако съм те подвел ..

поздрави
              Диети и отслабване
              www.elenkov.net

Comment

То са е видяло, че ще карам пак златна кола.

Comment

Няма начин и за твоята кола да не се продават някакви ментаци,поразпитай из магазините и виж какво ще ти предложат
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колега има свещи и за твоята кола споко Иди в Косер (Филтрон) и на 100% ще си намериш - аз съм с 8v и свещите ми бяха 8х4лв и някакви стотинки но кайи речи същата ще ти е и цената за малките при 16v. Свещите които сложих и аз са Денсо и са еднополюсни (макар да ми се искаше да сложа ГолдънЛодж(но си намерих по 9 лв и не бях на 100% колко са оргиналдъ и колко не! Провери в магазина на Косер който ти е срещу Микрон бензиностанцията (от Мак Драйва на 6-ти септември към бирена фабрика) ако не ти кажат добра цена пробвай да си вземеш Саджем от "Циканският Кореком" или срещу Фламинго на пещерско шосе Магазин за авточасти на Форд - там със сигурност няма да ги имат в наличност но ще ти ги поръча и до два часа ще са твои мисля по 8 лв. бройката 4-полюсни! Успех.
                    Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

точно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля ви

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                        точно в косер свещите му са над 230 лева със сигурност преди седмица купувах за един колега така че не пишете без да сте сигурни моля ви
                        ок бате ама аз си го взех комплекта за 34 лв - 8бр. Не знам ти какво си питал и какво си търсил, но аз ти говоря за еднуполюсни Денсо и то не Иридиум, а що се отнася до друга алтернатива - Саджем - за тях на 100% са по 8 лв бройката, а ти ми говориш за суми от порядъка на 30лв за бройка! Е извинявай ама за твоя комплект ше земем и кабели че и за пълен резервоар ще остане! утре общавам да звънна в Косер и да попитам за колегата (а и имам приятл който ползва 10% отстъпка тъй че... ако стане стане ако не ще си поднеся извинението за некоректна информация въпреки че за месец 10 пъти по-високи цени сори

Comment

Първоначално публикувано от ParisWind
                          Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                          ок бате ама аз си го взех комплекта за 34 лв - 8бр. Не знам ти какво си питал и какво си търсил, но аз ти говоря за еднуполюсни Денсо и то не Иридиум, а що се отнася до друга алтернатива - Саджем - за тях на 100% са по 8 лв бройката, а ти ми говориш за суми от порядъка на 30лв за бройка! Е извинявай ама за твоя комплект ше земем и кабели че и за пълен резервоар ще остане! утре общавам да звънна в Косер и да попитам за колегата (а и имам приятл който ползва 10% отстъпка тъй че... ако стане стане ако не ще си поднеся извинението за некоректна информация въпреки че за месец 10 пъти по-високи цени сори
                          Ти говориш за 8V свещите, пък в темата става въпрос за свещи на 16V
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

[quote=ALFA CORSE]
                            Първоначално публикувано от ParisWind
                            Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":2yve19u8
                            Ти говориш за 8V свещите, пък в темата става въпрос за свещи на 16V [/quote:2yve19u8]

Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 10:36 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Колега има свещи и за твоята кола споко Иди в Косер (Филтрон) и на 100% ще си намериш - аз съм с 8v и свещите ми бяха 8х4лв и някакви стотинки но кайи речи същата ще ти е и цената за малките при 16v. Свещите които сложих и аз са Денсо и са еднополюсни (макар да ми се искаше да сложа ГолдънЛодж(но си намерих по 9 лв и не бях на 100% колко са оргиналдъ и колко не! Провери в магазина на Косер който ти е срещу Микрон бензиностанцията (от Мак Драйва на 6-ти септември към бирена фабрика) ако не ти кажат добра цена пробвай да си вземеш Саджем от "Циканският Кореком" или срещу Фламинго на пещерско шосе Магазин за авточасти на Форд - там със сигурност няма да ги имат в наличност но ще ти ги поръча и до два часа ще са твои мисля по 8 лв. бройката 4-полюсни! Успех.

Comment

и най-малкото утре ще се обадя да провера на две места за свещи за колегата (поне да ми кажат цените който да му предам, защото вероятно ще имам отстъпки и на двете места), просто защото колкото пъти ми се е наложила помощ с питанка за някакъв въпрос във форума никога не съм одарил на камък а съм получавал адекватни отговори - в случая се надявам че ще съм му полезен с надявам се по-ниска цена! а на фона на 230 лв само за свещи определено смятам че ще е от полза!

Comment

Working...
                              X